Cryptolepis sanguinolenta tinktúra 1:1 50 ml Nagyobb

Cryptolepis sanguinolenta tinktúra 1:1 50 ml

AR2999

Hozzávalók: Cryptolepis sanguinolenta tinktúra 1:1 50 ml
Osztályozás: Kivonatok

Raktáron

5 230 Ft‎

Egyéb infó

Összetevők: Cryptolepis sanguinolenta tinktúra 1:1 50 ml
Osztályozás: Kivonatok

Cryptolepis sanguinolenta - Afrikában természetesen előforduló kis virágos növény. A gyógyászati alapanyag a gyökerek és a levelek, amelyeket Nyugat-Afrika helyi szupermarketeiben (pl. Bissau-Guineában, Ghánában) lehet megvásárolni. A gyökerek neve nibima, kaga, gangamau, Cuntesse; és sárga festék előállítására is használják.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
1 csepp adag naponta legfeljebb háromszor. Külső használatra 1 mérőpohár (pipetta) 15 csepp tinktúrát tartalmaz. 30 csepp van 1 ml-ben. Javasolt koncentráció a késztermékben 5-50%.


ÖSSZETÉTEL
Cryptolepis sanguinolenta 1:1
Cryptolepis sanguinolenta, tanúsított etil-alkohol, növényi glicerin, tisztított víz, alma almaecet


Tárolás
Zárt edényben, szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárva tartandó. Fénytől és nedvességtől védeni kell. Az üledék természetes jelenség.

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

A termék vásárlói ezt is megvették:

15 más termékek ugyanabban a kategóriában: