Japán csomó 500+ x 100 kapszula - Polygonum japonicum Nagyobb

Japán csomó 500+ x 100 kapszula - Polygonum japonicum

AR2622

Hozzávalók: Japán göcsörtös 500+ x 100 kapszula - Polygonum japonicum
Osztályozás: Kiegészítők kapszulában

Raktáron

6 845 Ft‎

Egyéb infó

Összetevők: Japán göcsösfű 500+ x 100 kapszula - Polygonum japonicum
Osztályozás: Kiegészítők kapszulában


Japán göcsörtölő > a rizómát a hagyományos kínai és a japán gyógyászatban évezredek óta használják. A gyógynövényt leggyakrabban különféle fertőzések (például bakteriális, vírusos és gombás), ízületi fájdalmak, valamint szív- és érrendszeri betegségek és egyes ráktípusok kiegészítőjeként használják. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően védi a szív- és érrendszert, a májat és az idegrendszer sejtjeit. A különféle japán édesköményből származó, resveratrollal dúsított kapszulák számos egészségvédő tulajdonsággal rendelkeznek. Sok értékes komponenst tartalmaz – többek között a rezveratrol gazdag forrása. A kapszulák resveratrol tartalmának növelésével a felhasznált kapszulák száma csökkent, de hatékonyságuk nőtt. Egy kapszula 50 mg transz-resveratrolt és 450 mg vércse-gyomrot tartalmaz. A csomag 100 kapszulát tartalmaz.

ALKALMAZÁS
Immunrendszerre gyakorolt pozitív hatás
Pozitív hatás a szív- és érrendszerre
Ösztrogén aktivitás

További egészségügyi előnyök
Enyhíti az ízületi betegségeket
Támogatja a szervezet tisztításának és méregtelenítésének folyamatát
Befolyásolja az anyagcsere szabályozását

Hosszabb és hosszabb ideig a kiegészítő rendszeres bevitele ösztrogén hatást válthat ki. Emiatt a kapszulák enyhíthetik a menopauza negatív tüneteit androgén aknés nőknél, és hasznosak lehetnek a prosztata hipertrófiával küzdő férfiak számára.

ÖSSZETÉTEL
1 A kapszula 450 mg őrölt rizómát és 50 mg resveratrolt tartalmaz (japán göcsösfű kivonat). Cellulóz kapszula - vegánoknak megfelelő. A szárnyashal hatóanyaga a sztilbén származékokat tartalmazza: rezveratrol, polidatin; antracén származékok: emodin, parietin, krizofanol, kinin, cito-toozin; flavonoidok: kvercetin, luteolin, apigenin és a fenolcsoportból származó egyéb vegyületek, például protoecetsav és fitoszterolok

Ellenjavallatok
Emésztőenzim-szekréciót károsító betegségek, enzimhiányok az emésztőrendszerben - a japán göcsörtölő kapszulák serkentik az emésztőnedvek kiválasztását. Az ösztrogén hatás miatt a hosszan tartó bevitel a férfi hormonok szintézisének csökkenését okozhatja.

ALKALMAZÁSI HOGYAN
Napi 3 alkalommal 1 kapszula. A kapszulát étkezés előtt egy órával ajánlott bevenni.
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A táplálék-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet és az egészséges életmódot.

A NÖVÉNYEK JELLEMZŐI
A japán sás Dél-Ázsiából származik, a XIX. században importálták Európába, eredetileg dísznövény, könnyen terjed, ma már invazív fajnak számít. Gyorsan növekszik és kiterjedten terjed, eléri a 3-5 métert, és ágai olyan anyagokat termelnek, amelyek gátolják más növények növekedését. Késői virágzása miatt értékes mézelő növény a méhészek számára. A gyógyító alapanyag a rizómák (gyökerek) (Rhizoma Polygoni cuspidati), amelyeket nem szennyezett területekről érdemes beszerezni, mert képesek felhalmozni a nehézfémeket.

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

A termék vásárlói ezt is megvették:

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: