Krydlatka japán tinktúra 1:1 50 ml - Polygonum cuspidatum - 50 ml Nagyobb

Krydlatka japán tinktúra 1:1 50 ml - Polygonum cuspidatum - 50 ml

AR78853

Hozzávalók: Japán göncfű tinktúra 1:1 50 ml - Polygonum cuspidatum - 50 ml
Osztályozás: Gyógynövény tinktúrák

Raktáron

5 126 Ft‎

Egyéb infó

Hozzávalók: Japán göncfű tinktúra 1:1 50 ml - Polygonum cuspidatum - 50 ml
Osztályozás: Gyógynövénytinktúrák

A japán göncfű Dél-Ázsiából származó növény, amelyet a 19. században importáltak Európába dekoratív célokra.
Nagyon kiterjedt növény, a világ száz leginvazívabb fajának egyike. A klematisz gyökerei és fajtái nagyon értékes növényi nyersanyagok, és széles körben használják a fitoterápiában.

ÖSSZETÉTEL
Tinctura Polygonati cuspidati 1:1
Japán klematisz, etil-alkohol, víz, zöldség glicerin

A növényt a rezveratrol sztilbén származékaihoz tartozó vegyületek, a polidatin jellemzik; antracén származékok: emodin, parietin, krizofanol, kinin, cito-toozin; flavonoidok: kvercetin, luteolin, apigenin és más fenolos vegyületek, például protoecetsav és fitoszterol.
Eddig 67 anyagot izoláltak ebből a növényből.

FELHASZNÁLÁS:
< br />1 csepegtető adag naponta háromszor éhgyomorra vagy gyógynövény-fitoterapeuta tanácsa szerint.
1/2 pohár vízben vagy gyümölcslében hígítjuk és igyunk. 1 csepegtető adag (pipetta) körülbelül 0,5 ml.
A csomag 100 adagot tartalmaz. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az ajánlott napi bevitelt nem határozták meg. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

A termék vásárlói ezt is megvették:

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: