Macskaköröm - Vilcacora 500 mg x 250 kapszula - Uncaria tomentosa Nagyobb

Macskaköröm - Vilcacora 500 mg x 250 kapszula - Uncaria tomentosa

AR120764

Összetevők: Macskaköröm - Vilcacora 500 mg x 250 kapszula - Uncaria tomentosa
Osztályozás: Kiegészítők kapszulában

Raktáron

7 446 Ft‎ (Adóval 1 241 Ft‎)

Egyéb infó

Összetevők: Macskaköröm - Vilcacora 500 mg x 250 kapszula - Uncaria tomentosa
Osztályozás: Kiegészítők kapszulában

A Vilcacora jótékony hatással van az immunrendszerre, erősíti a szervezetet, elősegíti a gyógyulást és növeli a stresszel szembeni ellenállást. A Vilcacora, más néven macskakarom, egy erős, fás szárú szőlőtőke az Amazonas dzsungeléből, melynek kérgét a bennszülött sámánok és gyógyítók több mint 2000 éve használják. A hagyományos dél-amerikai orvoslás a vilcacorát sebek és bőrbetegségek kezelésére, belsőleg rák, ízületi gyulladás, gyulladásos bélbetegség, asztma és gyomorfekély kezelésére használta. Az amazóniai indiánok azt hitték, hogy ez a növény meghosszabbítja az életet, megelőz minden betegséget, megszünteti a fájdalmat, valamint tisztítja és erősíti a szervezetet.

Egészséget támogató tulajdonságok

Hatékonyan támogatja a szervezet immunmechanizmusait - serkenti az immunsejtek aktivitását és szaporodását, valamint fokozza a fagocitózist
Támogatja a szervezetet a kórokozó baktériumok és vírusok eltávolításában
Támogatja a szervezet megfelelő válaszát a különböző szervekben fellépő gyulladásokra, például a belekben, ízületekben, vese vagy bőr
A DNS-javító folyamatokra gyakorolt jótékony hatásán keresztül támogatja a felépülést
Adaptogén, azaz növeli a szervezet stressztényezőkkel szembeni toleranciáját, ugyanakkor növeli a fizikai teljesítőképességet és a mentális ellenállást
Erős antioxidáns hatása van
Emeli a hangulatot és csökkenti a stressz okozta idegfeszültséget
Pozitív hatással van a bőrre - elősegíti a sebgyógyulást és a bőrgyógyászati elváltozásokat

ÖSSZETÉTEL
1 kapszula 500 mg belső macskakörmöt (Uncaria tomentosa) tartalmaz. Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot.
A Vilcacora számos hatóanyagot tartalmaz – ezek a pentaciklusos oxoindol alkaloidok: (unkarin, pteropodin, izopteropodin, speciofillin, mitrafillin, izomitrafillin és mások) és tetraciklusosak (rinofillin, izorinkofillin, korinkofillin, korinoid, korinoxetin, flavonin rutin) , fitoszteroidok (b-fitoszterol, kampeszterol) és katechinek (procianidinek).

ALKALMAZÁSI HOGYAN
Felhasználási javaslat: Napi 2-3 alkalommal 1 kapszula.
Tegye nem lépheti túl az ajánlott napi bevitelt. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet és az egészséges életmódot.

KÖLCSÖNÖSSÉGEK
A Vilcacora csökkenti a vérlemezke-aggregációt és a véralvadást, ezért NEM SZABAD. véralvadásgátlókkal (vérhígítókkal) együtt alkalmazva.

Ellenjavallatok
Terhesség és szoptatás alatt ne alkalmazza.
Transplantáció vagy tervezett szervátültetés előtt semmilyen betegnek nem adható. , csontvelő vagy bőr ne adjon vér és vérkészítmények transzfúziója esetén (a Vilcacora tartalmú készítmények a transzfúzió után három héttel adhatók, de a beadást egy héttel a tervezett transzfúzió előtt abba kell hagyni)
Ne adjon; Alkalmazása 3 év alatti gyermekeknél (kivételes esetekben az orvos dönt)
Ne adjon inzulinnal és bizonyos szteroid hormonokkal kezelt betegeknek< br />A Vilcacora vakcina kapszula nem alkalmazható három nappal azelőtt és három nappal fertőző betegségek elleni védőoltás beadása után
Kemoterápia és sugárterápia ideje alatt nem alkalmazható - a kemoterápia és a sugárterápia befejezése után három nappal adható, de a következő kemo- és sugárkezelési ciklus előtt három nappal meg kell szakítani az adagolást)
Ha kétségei vannak, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.
A kéreg tannintartalma miatt a nagy dózisok (3-4 gramm egyszerre) egyeseknél hasi fájdalmat és gyomor-bélrendszeri problémákat okozhatnak.
Hasmenés vagy a laza széklet általában enyhe és folyamatos használat mellett megszűnik. Ha a hasmenés három vagy négy napnál tovább tart, hagyja abba a használatát vagy csökkentse az adagot.
A Vilcacora megnehezítheti a teherbeesést. A hatás azonban annyira gyenge, hogy nem téveszthető össze a fogamzásgátlás

tal

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

A termék vásárlói ezt is megvették:

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: