Egyéb infó
Az L-citrullin egy nem esszenciális aminosav - olyan mikrotápanyag, amelyet a szervezet nem képes a szükséges mennyiségben előállítani. Ez leggyakrabban a megnövekedett stressz időszakában fordul elő, ezért fontos a táplálékkiegészítő formájában történő kiegészítés. A citrullint nagyobb mennyiségben találhatja meg, például görögdinnyében. Az L-citrullin-malát az L-citrullin aminosav és az almasav szinergikus kombinációja. Az almasav (malát) egy szerves sav, amely a természetben található (például almában). Az L-citrullin az az aminosav, amelyből a szervezet L-arginint és L-ornitint termel.
Összetétel: L-citrullin (49,8%), almasav (49,8%), csomósodásgátló szer (szilícium-dioxid).
Információk a gyógynövényekről
Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.