Guarana kivonat 22% - Paullinia cupana - 500g Nagyobb

Guarana kivonat 22% - Paullinia cupana - 500g

AR71619

Összetevők: Guarana kivonat 22% - Paullinia cupana - 500g
Osztályozás: Növényi kivonatok

Raktáron

20 662 Ft‎

Egyéb infó

Összetétel: Guarana kivonat 22% - Paullinia cupana - 500g
Osztályozás: Növényi kivonatok

Guarana (Paullinia cupana) - 22% kivonat

< p>Az őrölt guarana mag alternatívája. Ezt a kivonatot szabad formában vagy kapszulákban kínáljuk az e-shopban. A kapszulákat azoknak ajánljuk, akik gyors és kényelmes megoldásokat keresnek, a púder pedig kiváló választás azoknak, akik szeretik kedvenc gyógynövényeiket kapszulázni és saját keverékeiket megtervezni.

ÖSSZETÉTEL
Guarana – tiszta kivonat, szabványosítva, hogy 22% koffeint tartalmazzon.

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS
Az ajánlott napi adag 1 kanál naponta egyszer vagy kétszer, azaz 600 vagy 1200 mg guarana kivonatot (ebből 132 mg vagy 264 mg koffeint).
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet és az egészséges életmódot.
Zárt edényben, szobahőmérsékleten, kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Fénytől és nedvességtől védeni kell.


ELLÁTÁSOK
Terhesség, szoptatás, guaránával vagy koffeinnel szembeni túlérzékenység.

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: